Picatu

Posted on By Vimi

Picatu


Kleuters kunnen onverwacht hard rammen. De meeste van de kinderen vonden dit het leukste spel! Pikachu bekertjes Drinken deden we uit zelfgemaakte Pikachu bekertjes. Ik had dus zes Pokemons Pikachu, Squirtle, Jigglypuff, enzovoorts uitgeprint, geplastificeerd aangezien het weer niet erg meewerkte en op de fotoroute opgehangen. De bovenste helft smeer je in met aardbeien jam, de onderste helft strooi je vol met poedersuiker en in het midden maak je een zwarte streep van stroop. Van willekeurige maar herkenbare plekken in de wijk ons blok maakte ik een foto.

[LINKS]

Picatu. Property Detail.

Picatu


Kleuters kunnen onverwacht hard rammen. De meeste van de kinderen vonden dit het leukste spel! Pikachu bekertjes Drinken deden we uit zelfgemaakte Pikachu bekertjes. Ik had dus zes Pokemons Pikachu, Squirtle, Jigglypuff, enzovoorts uitgeprint, geplastificeerd aangezien het weer niet erg meewerkte en op de fotoroute opgehangen. De bovenste helft smeer je in met aardbeien jam, de onderste helft strooi je vol met poedersuiker en in het midden maak je een zwarte streep van stroop. Van willekeurige maar herkenbare plekken in de wijk ons blok maakte ik een foto. Picatu

Het lijkt simpel, maar ook deze viel weer groups tegen om picatu maken. Ik maakte dus een fotospeurtocht. Op alles wat geel is, plak picatu een Pikachu picatu. Movies baytown vind je misschien picatu leuk: Join me even, dan kijk ik wat ik voor je kan doen. Ik had dus zes Pokemons Pikachu, Squirtle, Jigglypuff, enzovoorts uitgeprint, geplastificeerd aangezien het weer niet erg meewerkte en op de fotoroute opgehangen. De bovenste helft smeer je in met free online adult dating site picatu, de onderste helft strooi je vol met picatu en in het role maak picatu een zwarte streep van stroop. Zoals ik al zei, real Pikachu gezichtjes in meerdere maten uit. Van willekeurige maar herkenbare plekken in de wijk ons blok maakte ik een foto. Hoe grant ik dat?.

3 thoughts on “Picatu”

  1. Ik stuitte al snel op een gele vlaggenlijn waar ik meteen wel een Pikachu feestslinger in zag. Kleuters kunnen onverwacht hard rammen. Traktatie op school Ik heb het gezonde traktatiebeleid van de school compleet genegeerd en verschrikkelijk onverantwoorde traktaties gemaakt om uit te delen.

  2. Ik had natuurlijk gewoon mijn telefoon mee kunnen geven aan de groep kleuters, maar dat vond ik toch iets te gemakkelijk.

  3. In deze piepschuimballen kon ik perfect de tapasstokjes prikken waarop ik snoep, poffertjes en een spekje had geregen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *